Katrine’s Weblog

Just another WordPress.com weblog

Trening i Bergen 14. september 2008

Filed under: bergen,student,trening — Katrine Lunde @ 12:52

I disse dager er det stor fokus på å holde seg i form og å spise riktig. Derfor kan jo det tenkes at studentene kanskje lurer på hvilke treningssenter som har studentrabatter. Og det skal jeg skrive nedover her, så heng med.

SiB-senteret

Studentsamskipnaden i Bergen har egne treningssenter for studenter i Bergen. De har gunstige priser for studenter, og bra treningssenter. De studentene som betaler semesteravgift til Studentsamskipnaden i Bergen betaler 700,- per halvår, mens de skolene som ikke gjør det betaler 1400,- per halvår.

Vikinghallen/TIF Viking Treningssenter

Topp moderne treningssenter med en av byens største aerobicsaler. Her kan du få 13 mnd å trene på, men trenger ikke betale for mer enn 12. Her kan du velge mellom å betale hele året på en gang, eller betale med autotrekk.

Svett og Blid

Svett og blid er Vestlandets største treningssenterkjede, og på deres hjemmeside svettogblid.no kan du se hvilke tilbud du får som student.

Nautilus Gym og Bad

Dette treningssenteret tilbyr trening både i vann og på land, og dette senteret har et eget treningstilbud for studenter, som er 2500 for et år. Dette kan du velge å betale enten alt på en gang, eller ha autotrekk. da betaler du kr 210 per måned.

iFriluft

Hvis du er lei av treningssenter og heller vil komme deg ut litt, kan du ta kontakt med iFriluft. iFriluft tilbyr vektreduksjonskurs, friluftstrening og personlig trening. Bedrifter og enkeltpersoner kan få skreddersydd treningsopplegg og få kostholdsveiledning. For mer info, se ifriluft.no.

Hvis du er opptatt av kosthold, men ikke helt vet hva du skal spise, se caroen.wordpress.com. Her finner du oppskrifter på sunn mat, og andre gode tips til hverdagen.

 

Legg igjen en kommentar